Coaching in het bos

Coaching in het bos

De natuur als spiegel

"We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals we zelf zijn" ~ Anaïs Nin

Vanuit het wonderschone Aldtsjerk (de bossen Griekenland en Turkije, maar ook het waterrijke gebied rondom het dorp) zijn er volop mogelijkheden om in de buitenlucht aan je persoonlijke groei te werken. Hier kun je allerlei dieren tegen komen, uilen, ooievaars, ijsvogeltjes en ook reeën laten zich met regelmaat zien.
Alles wat je in de natuur tegen komt en je raakt zijn spiegels van je eigen binnen wereld. Of het nou het doodlopende pad is wat je inslaat of het fris ontluikende groen wat je opvalt, het zegt wat over waar jij staat in je eigen ontwikkeling op dat moment. In de natuur loop jij je eigen pad! De natuur geeft ook richtingaanwijzers en ze geven aan dat je precies daar bent waar je hoort te zijn. Steeds als je ze tegenkomt herinnert de natuur je eraan dat je er mee in gesprek bent en dat je op de goede weg bent.
We kunnen zoveel leren van de aarde, het leert ons geduldig en liefdevol te zijn en situaties in je leven te nemen zoals ze zijn. Je krijgt precies de les die je op dat moment nodig hebt.

Coaching in het bos
Natuur als spiegel

Magisch mooi

Je leven baseren op een oervertrouwen
is erop vertrouwen dat je alles wat je nodig hebt
al bij je draagt….het leven draagt jou…
op de stroom van ‘genoeg’.
In de stroom die jou geluk schenkt
en het gevoel geeft dat je leeft
mag je je verlangens volgen
en dit verlangen in je hart voelen.
Stappen zetten buiten de comfortzone
is ook zonder te twijfelen in je hart blijven geloven
en tevens bewust mee te bewegen met alles wat zich
in jouw werkelijkheid aandient
Geniet in de natuur, van water en wind
Zie elk probleem als een uitdaging
als een stap in de goede richting
en laat je door niets of niemand klein krijgen.


De natuur oordeelt niet, in de natuur is geen goed en geen fout, de natuur IS! Daarom is het werken buiten ook zo helend. Je blik wordt weer helder en keuzes worden duidelijk, je gaat in de natuur veel meer van je hoofd naar je hart.

De natuur geeft je altijd precies wat je nodig hebt en geeft altijd antwoord op je vraag of situatie die op dat moment in je leven aan de orde is. Coaching in het bos is daarom altijd zeer verassend want je weet nooit van te voren hoe het antwoord je wordt gegeven. Soms is dat in natuurlijk materiaal wat opvalt, een zonnestraal door de bomen of een ontmoeting met een vreemde. Er ontstaat dan een soort magie en vol verwondering loop je verder.

Mogelijk kan je niet zelf alle tekens duiden en dat hoeft ook niet. Ank ondersteunt je daarbij om helderheid in je proces te krijgen, ze duidt de synchroniciteit helder en toepasbaar zodat jij ermee verder kan in je leven.

Ank van der Meer

Ik geniet ervan om persoonlijk te groeien maar ook om anderen te laten ervaren hoe mooi het is als hun hart open gaat. Jezelf blijven ontwikkelen, ontplooien, ont-dekken en her-inneren tot je meer en meer jezelf wordt en steeds meer je capaciteit tot liefhebben vergroot.
Ank van der Meer

Over Ank

Ank van der Meer, Transpersoonlijke Therapie
Eysingapad 19,
9064 KJ Aldtsjerk

Telefoon: 06-52121515
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.