Contactformulier Ank van der Meer

Adres

Eysingapad 19,

9064 KJ Aldtsjerk

Mob: 06-521 21 515 

Contacts

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.relatietherapieleeuwarden.nl

KvK: 51183951

Btw-identificatienummer: NL001425448

 

 

Disclaimer

De informatie op deze website is alleen voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt geleverd door Ank van der Meer en hoewel wij ernaar streven de informatie actueel en correct te houden, geven wij geen enkele garantie of verklaring van enige soort, uitdrukkelijk of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot naar de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde grafische afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elke afhankelijkheid die u op dergelijke informatie plaatst, is daarom strikt op uw eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade inclusief, zonder beperking, indirecte of vervolgschade of schade, of enig verlies of enige schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van Ank van der Meer vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin zijn verwoord.

Alles wordt in het werk gesteld om de website vlot te laten functioneren. Ank van der Meer neemt echter geen verantwoordelijkheid voor en zal niet aansprakelijk zijn voor het feit dat de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze macht.

Ank van der Meer

Ik geniet ervan om persoonlijk te groeien maar ook om anderen te laten ervaren hoe mooi het is als hun hart open gaat. Jezelf blijven ontwikkelen, ontplooien, ont-dekken en her-inneren tot je meer en meer jezelf wordt en steeds meer je capaciteit tot liefhebben vergroot.
Ank van der Meer